Ziek

27 februari 2019

Ik ben er aan, stront verkouden, een lekkere hoest en hoofdpijn. Meegenomen uit Frankrijk vermoedelijk. Daar in de Vendée aan de Atlantische kust liepen de drie (beginners) trainingen in de week van 18 tot 25 februari die ik daar deed erg soepel. Heerlijk hobbelend over het gigantische strand, door de duinen en een stukje boulevard in Saint Gilles Croix de Vie. Ik moest me inhouden niet te veel te willen doen.

Maar nu dus ziek. De hele week al. Al lijkt er wel een verbetring in te zitten, de verstopte neus is al minder, de hoest zit minder vast, het is alleen de hoofdpijn die me niet lekker doet voelen op dit moment. Van een enkele training komt volgens mij deze week niet veel. Dat wordt weer helemaal opnieuw beginnen met de 30 seconden loopjes. Het is niet anders.

Naast de 10 maal 30 seconden deed ik in La Douce France ook twee trainingen van 8 maal 60 seconden met 3 minuten stevig wandelen tussendoor. En dat ging me wel heel gemakkelijk af. Ik hield me echt aan het aantal herhalingen al had ik drive om er 10 of 12 maal 60 seconden van te maken. Niet gedaan. Dat is voor een volgende keer. Nu uitzieken en zo snel mogelijk de hardloopschoenen weer aan.